Hela veckan....

Måndag morgon! upp tidigt första dagen på nya jobbet. Spännande! mötte Maria,Urban och Mikaela :) Jobbade med butiken hela dagen åt god lunch och sen fortsatte vi med inredningen.
Mycket som ska göras i butiken. Tisdag,Onsdag,Torsdag och Fredagen bestod av samma sak,mycket byggande av inredning och väsk uppackning. Vi har handlat och inrett fika rum och toalett som vi vill ha det! :) Långa dagar med start klockan 08 och hemgång på kvällen. Vi har fortfarande mycket kvar att göra innan öppning på Torsdag. Men vi har ledigt i helgen och det känns att det behövdes! Så min förkylining får en chans att lägga sig.
jag har jobbat mycket den här veckan och saknat mina grabbar hemma, så den här helgen myser vi tillsammans hela tiden. Varit på Ikea idag och handlat till badrummet. luncht och sovit en stund alla tre. Sen stor handling för till veckan hinns det inte med. På kvällen lite mys i soffan innan Oskar skulle sova, och nu sitter ja och Anders och mysig i soffan framför film men jag passar på att blogga lite också. Vi har varit duktiga och skruvat ihop nya inredningen til badrummet. Så nu kan vi väl äntligen säga att det är klart där! :)
Det var väl hela veckan i korta drag och helgen blir som sagt mys med Anders och Oskar. ingen stress!

Sämre åter igen

Blir mycket bloggande om sjuka i min blogg nu. Vi har varit så hängiga allihopa så jag tycker lite synd om oss! vi som absolut inte skulle bli sjuka nu och inte alla samtidigt! Mest synd om Oskar som har det klart jobbigast då han är sjuk. mycket som är nytt att man måste gå till doktorn och ta medicin osv.
Min hosta är riktigt illa nu på kvällen men annars går det okej, Oskar klagar på halsen och har inte ätit bra sen förra helgen, han har minskat i vikt vilket inte känns så bra eftersom han redan är så smal! Imorgon ringer vi nog upp på sjukrådgivningen och hör om vi ska komma upp och kika halsen. Han har inte feber än i alla fall och tur är ju det.
Han blir så otroligt dålig då.  Hoppas allt ger med sig snart!
Nu ska jag smyga bort och krypa upp i soffan med Anders! Ha det så mysigt!

sitter och blir inspirerad

klickar runt och kikar på olika bilder,inredning och annat som faller mig i smaken.
här är några bilder. Den lilla byrån är precis vad jag skulle vilja ha hemma i hallen!

      

Så skulle jag vilja att min brudbukett såg ut

image345

Morgon mys och varm choklad gör susen!

nu har Oskar börjat vakna till,ska gå in och höra om han vill komma och kryp ner med mamma och pappa en stund! sen längtar jag efter varm choklad egentligen skulle jag vilja sitta ett mysigt fik en dag som denna men det duger hemma i köket också :)

Vaken tidigt

kunde ej somna om vilket kanske lär kännas sedan. Min hosta var inte lika intensiv inatt men jag tror inte det var hostmedicinens skull. För den tog jag var 21 tiden och hjälpte inte mycket. Det blir inge sista jobb för mig på jysk den här helgen,behöver vila då jag känner mig helt slut i kroppen. Det känns bättre att försöka vila och bli riktigt frisk istället. Ganska skönt faktiskt att vakna före de andra i familjen,sitter och bloggar i sängen med totalt mörker. Ska snart väcka Oskar,inge bra att han sover för länge för då kan han inte somna på dagen och det resulterar i en jätte trött kille på eftermiddagen. Vi åker nog hem till min mamma idag och myser ute i skogen. Jag har en del saker jag måste å igenom när jag kommer dit. Rensa ur alla kartonger med kläder efter Oskar. Har kommit på att jag faktiskt inte kan spara allt! det tar  plats för stackars mamma.
Nu längtar jag efter varm choklad vilket känns helt onyttigt! jag har nog gått upp det två kilon jag kämpat med under dessa dagar då jag gått hemma. Känner mig försoffad och vill absolut inte vara sjuk nå längre! Vill kunna gå ut och preomenera som vanligt innan snön täcker allt ute. Nej nu blir det ett långt och tråkigt inlägg för er att läsa.
Hoppas ni har en bra dag :)

På bättringsvägen

hela familjen tror jag,natten får visa. Kanske Oskars kroppa lurar med mer feber,han var aningen
gnölig och ledsen ikväll. Kändes varm nu när jagvar in och strök på honom. Hoppas inte!
Ska krypa ner nu och hoppas på mindre hosta så vi får sova inatt!
god natt och sov gott alla!

kanske nya gardiner?

 

göra om hemma

Jag är i behov av något nytt,eller rättare sagt en förändring i vardagsrummet! är bokstavligen spy le på soffan,eller mer  på färgen! den gör att det blir begränsat med vilka färger man kan blanda där inne. Det är höst och snart vinter vitt ute och jag vill mörka till det lite där inne, orange,rött eller grönt?! men det skulle se hemskt ut till vår soffa! Blir smått le på den nu. Vi har länge pratat om att köra igång med renovering av vardagsrummet men vi hade tänkt vänta till efter jul. Men jag vet inte det jag! får jag ett finger med i spelet är Anders snart med på mina noter också hehe. nejdå men vi trivs inte alls bra där inne nu. Vill ha ett rogivande och mysigt vardagsrum med tanke på att vi spenderar mycket tid där hela familjen. Och en ny soffa står med på listan! kanske man kan köpa överdrag till den vi har nu så den blir lite roligare? nån som har förslag eller inrednings tips?!

uppdatering

Inatt sov vi ganska bra allihopa. Oskar tog igen sig efter febern och överaskade med att sova till 08 imorse!
Min hosta blir dock inte bättre men jag hoppas att den inte blir värre än såhär för då går det bra ändå tror jag. Orkar inte ringa till läkare och få tid. Idag har vi städat och tvättat lite. Sen gick vi ut en stund på förmiddagen innan lunchen. Friskluft och sol synd bara att det ska storma. Det fick räcka med en knapp timme ute idag.
Oskar sover en stund nu och jag tänkte passa på att fixa till håret som är kaos och sen dricka en kopp kaffe och skriva inköpslista och se lite tv.

Vi ute idag