En utvilad mamma

Idag vaknade jag av mig själv kl 06 och tänkte vad är det nu då när jag inte kan somna om!
Jag vred och vände men när anders klocka ringde var jag redan vaken.
Kände mig otroligt pigg och laddad med energi att göra allt jag kvällen innan satt upp som mål för dagen.
Först göra en redig frukost och få i Oskar, Sen leta efter ena snutten som jag ej fann,Troligen är den tappad på Ikea igår. Vi som aldrig har slarvat bort en snutte!
Sen göra iordning Oskar och se lite morgon tv med honom. Faktiskt en väldigt skön och slapp morgon när man inte måste göra sig själv klar samtidigt!
Efter jag lämnat Oskar på dagis så har jag tagit mig en skön power Walk med härlig sol i ansiktet!
Det här behövde jag verkligen för att orka med dagens och kvällens jobb. Stänger nämligen ikväll och det är aldrig speciellt kul på en fredag.

Nu kombinerar jag lite bloggande,våra bästa år och en god frukost!
Dags för mig att avsluta och hoppa in i duschen och sen bege mig till jobb
Jag ska försöka sätta mig ikväll och uppdatera med lite bilder sen ja jul kanske och allt där efter :)
Ha en underbar dag!

tog mig i kragen!

Har funderat hur jag ska göra med denna blogg. Jag tycks inte kunna finna tiden längre att sitta
vid datorn som jag gjorde förut. Jag har så mycket att göra då jag inte jobbar, Jag vill vara med Oskar och familjen i sig så mycket som jag kan. Min lediga tid är så sällan sammanhängande så det är svårt att verkligen få känna sig ledig någon gång.
Men kanske jag ska ge det bara nån kort stund om dagen. Som nu innan det är dags att göra en kraftansträngning och kliva upp och gå och borsta tänderna och lägga sig för natten!
Det kan ju faktiskt vara ganska skönt att samla lite tankar och annan allmän fakta som sker i mitt liv eller i min omgivning. Varför inte försöka glädja någon med lite nöje.
Slut skrivet för ikväll. Ska ta mig en funderare som sagt och om jag återkommer så blir det nog med ett vettigare inlägg som tillför lite  mer.
Godnatt där ute!