hög feber och sjukis!

Oskar hade väldig feber och magplågor inatt,han krämpade och skakade. Han brukar inte ha sån magknip.
Jag ringde till sjukrådgivningen och hörde och om det fortsatte så skulle vi komma upp och få något som lättade på trycket. men forstoppad kunde han omöjligt vara. Under natten blev det så illa att han till slut kräktes pga höga febern,han är låg tempad och väldigt känslig på feber. Han kräktes då han hade öroninflamationen och hög feber också. Jag var helt inställd på att nu har han fått magsjuka,men under morgonen släppte feberna lite och mellan 10-14 var han hur pigg som helst och feberfri. Vi gick ut en sväng med vagnen för att få luft båda två. Mot eftermiddagen kom febern åter och han fick alvedon och sov någon timme,sen började han pigna till och ville äntligen ha mat igen! så det kan ju absolut inte vara någon magsjuka!?! eller?!
Nu har han lekt med Anders och sover nu inne på sitt rum i sin säng och förhoppningsvis får han sova lugnt och skönt inatt. Jag har Också blivit sjuk. hals och hosta! imorse hade jag ingen röst! inte alls lägligt till nya jobbet på mångdag,men jag är hemma och kurerar mig för att bli frisk! Anders ligger ner dankad i soffan med en ond axel och en stor svullnad på nyckelbenet. Dumma jobb han lyckas alltid göra sig illa. Ska ta hand om honom nu och plåstra om honom.
Hoppas ni har mysigt ikväll jag skulle bara uppdatera lite om hur vi har det här hemma just nu.

Den nya kalendern

Det blev ingen utsmyckad eller fräsig kalender i år heller,jag fastnade för den här klassiskt enkla fräscha modellen. Liknar min förra ganska mycket :)

image336

Krassligare

Jag börjar känna mig hängigare! och jag som trodde att jag kanske skulle klara mig!
Har inte varit sjuk sen April inte ens snorig. Nu gör halsen så ont,alla rekomenderar te men jag dricker inte de så det får bli varm choklad för mig ikväll framför desperate houswives!
Imorgon är det jobb sista veckan nu! Jag hoppas verkligan Oskar klarar sig bra från sjukdomar nu när jag ska börja nytt jobb. Tror jag ska kila till soffan nu och kramas med Anders lite.
Hoppas ni har en mysig kväll och att ni tänder ljus och myser!

liten bild på mig och Oskar när vi leker med nya bondgården!

de söta små skorna!

Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag tycker om dessa små skor! Jag tycker att dom är jätte söta med rosetten men jag vet inte riktigt om jag tycker att dom är för höga att jobba i. Kanske lite för "tantiga" men det är ju också det som gör att dom ser så söta ut!  jag är helt klart kär i dom! Jag kan ju ha dom till annat också dom passar ju till så mycket! värd 399kr från Dna!

 

dagens shopping

Blev dessa fina korgar från Indiska!

 

den finaste

image330

2 år!

  

planering!

Idag har jag nog planerat hel dagen för att ens hinna med allt jag tänkt mig. Mitt huvud klarar inte av att hålla reda på allt så jag har börjar skriva i min rosa bok på kvällarna vad som ska göras osv dagen där på.
Jag sover faktiskt bättre då jag kan släppa allt och veta att jag redan noterat allt viktigt!
Nu lagar jag lunch till mig och middag till grabbarna i eftermiddag. Anders ska iväg och jobba nästan direkt igen så det blir farfar som kommer upp och är med Oskar tills jag kommer halv åtta. Jag lär nog vara måtligt trött efter en hel dag med städ,tvätt och fix inför kalaset imorgon! ska iväg imorgon och köpa ballonger och allt där till :)
Nej nu kurrar det i magen!

fortfarande pigg!

Jag är så glad att jag verkligen tog kraften att kliva ut i friska luften imorse! Det har hjälpt mig idag. Ingen huvudvärk och jag är faktiskt fortfarande hyfsat pigg och allärt! :)
Jag hann precis hem tills Oskar skulle sova,han hörde mig komma in genom dörren och ropade av glädje!
Då kände jag hur skönt det var att komma hem till mina älsklingar och bara känna mig trygg.
Ikväll blir det mys framför tvn med Anders. Vår kväll ikväll! :) lite fka kanske det blir också hehe.
Ha det så mysigt ni med ikväll. Tänd ljus och mys!

uppfriskande!!

tänkt vad en rask promenad kan göra för att få kroppen att komma på rätt spår igen. Imorse när jag vaknade var jag en vandrade gäsp! som kände för att krypa tillbaka isängen igen. Jag skulle lämna Oskar 9:30 sen lockade ju såklart tanken att gå hem och försvinna under täcket ett tag till innan jag ska iväg på jobb.
Men jag tänkte ge envisheten ett försök. Klädde mig och promenerade med Oskar till dagis sen blev jag plötsligt piggare vilket jag redan hade förstått att jag skulle bli. Det var verkligen värt att inte ge med sig till tröttheten! jag fortsatte fter jag lämnat Oskar på en timmes skön och rask promenad. Riktigt skönt! Nu känner jag att jag kommer orka med mycket bättre på jobbet. Ikväll blir det i alla fall mys hemma med Anders. Slå in det stora paketet till Oskar och se tv. Ska skynda mig in i duschen sen på jobbet. Gå ut en promenad du med,det är verkligen värt det!

natten kommer bli lång

Jag har precis varit in och kikat till Oskar som sover så gott i sin säng och jar just bäddat ner mig själv i den stora tomma sängen. Den brukar locka om kvällen men nu känns den bara för tom´och kall!  Anders kommer inte att komma hem förrän till morgonen och jag vet med mig att jag sover så uselt då han inte är hemma. Jag vaknar flera ggr och jar svårt att somna om. Så en natt med dålig sömn får jag vara beredd på. En ny dag imorgon men dessvärre kommer vi nog båda två att vara väldigt trötta. Oskar kommer vakna tidigt och vilja komma in och mysa med mig med välling som vanligt på morgonen men imorgon får vi inta soffan framför Byggare Bob istället. Förska låta pappa ligga och små vila lite i alla fall med tanke på att han ska upp och jobba imorgon som vanligt,fast på förmiddagen. Jag jobbar jag också till stängning,
Det är så mycket jag vill fixa med inför Oskars födelsedag men jobbar två kvällar irad nu sen fyller han ju! Han och jag får helt enkelt ta allt på Torsdag tillsammans. plocka och förbereda tårtorna osv. Funderar på om vi verkligen måste ha tårtor?! Oskar är inte så storm förtjust i dom,kan man inte köpa glasstårtor istället? eller sviker man helt traditionerna då? känner att det blir många tårtor att stå och göra och det kommer ta hela torsdagen och det är ju inge roligt alls. för jag vill ju vara med Oskar då! det är ju hans dag!
Nu ska jag göra mig ett försök på att somna,jag tror jag låter lilla lampan i hallen vara tänd inatt känns lite bättre då. godnatt!

redan julmust!

Jag har redan smuttat på julmust! jag köpte en liten flaska idag. Guuud så god den var! men synd bara att jag vet med mig att jag kommer att bli less innan julen är över och sen kommer ju påskmusten också! haha.
Ikväll har jag och Anders varit och köpt presenter till Oskar som fyller 2 på torsdag! :) så kul att handla till honom när man vet att han blir så glad över allt han får! jag har faktiskt inte köpt endast leksaker,han har fått lite kläder och pyjamas, lite smått och gott!
jag shoppade lite till mig själv idag också. En gammelrosa söt kofta från lindex och ett par svarta stuprör därifrån. Som är mjuka och sköna!
Dock ingen bild än! det hinns inte med. får se om jag hinner senare mellan allt stök och fix här hemma :)

Idol och djupa tankar

Kikar på Idol upppallad med kuddar i sängen,hur skönt som helst efter en dag på jobbet.
Idag inträffade det något mindre kul på jobbet. Kristian säljchefen fick åka ambulans till sjukhuset pga smärtor i bröstet. Jag har inte hört något om hur det gick heller,för Fredrik som är butikschef åkte med och kom inte tillbaka under tiden jag jobbade. Man ska verkligen vara rädd som sin hälsa! det här fick mig att tänka extra mycket på mina nära och kära.
Jag har blivit så väldigt känslig när det inträffar tråkiga saker,jag får sån medkänsla för de drabbade och det gör ont i mig när jag tänker på hur  fruktansvärt hemskt det skulle kännas om det hände min familj och nära något och framför allt om det skulle hända Oskar något. vilken fruktansvärt hemsk tanke,han är ju verkligen mitt allt tillsammans med Anders. Min solstråle som gör dagarna till den bästa vardagen man kan tänka sig,trots motgångar och perioder av ned och och upp gångar så är han helt klart den bästa vän man kan tänka sig. Han har så oerhört mycket kärlek att ge den lilla pojken! Och jag älskar honom!
Ja borde nog runda av nu och lägga huvudet under kudden kanske och somna. Men jag har liksom så mycket i tankarna ikväll så jag tror jag blir med ett tag till.
Snälla är det inte någon som har en ide till mina frågor i tidigare inlägg??

inget världsligt problmen

endast en fundering...jag har fått energi att fixa hemma ikväll. Mina två största problem är gardiner till köket och hur sjutton jag ska organisera på våra två lack hyllor i tv-rummet,som jag för övrigt är riktigt less på! Dom är onödiga och har ingen som helst förvaringsmöjliget. De är stora långa och otympliga men fyller väl ut en del.
Vårt nästra projekt här hemma efter jul är att tapetsera,lägga nytt golv och köpa ny soffa dit in! och jag längtar verkligen! vardagsrummet är ju det rummet som vi hela familjen spenderar mest tid och och som vi trivs minst i.
Så det är verkligen dags att göra något åt inredning och framför allt färg! måste ha  mer liv där inne när det är så stort och kallt. Någon som har tips angående lack hyllorna hur jag ska göra det lite mer plåttrigt/hemtrevligt/mysigt på och kring hyllorna. nåt som fyller ut och ger lite liv!
Också problemet med gardiner til köket. Har vinröda/röda konstigt färg som jag har haft på hösten och julen eftersom don inte är riktigt julröda så har dom fungerat som höst gardiner också.
Jag vet inte om jag ska ha bruna,riktigt mörkrbuna eller om jag ska köpa tomteröda nya gardiner! :) men då är det ju de att jag har fina julkrukor som jag har som passar till de vinröda gardinerna så det stället till en del att byta ut till omteröda! :) vad jag strular till det och jisses vilket långt inlägg. Jag hoppas i alla fall att någon tog sig tid och läste som kanske kan komma med ideer som kan inspirera mig! behöver råd!
Ska lägga in bild på köket och tv-rummet så ni ser hur det ser ut. tack på förhand! :)

   

Nya färgen för mig

har blivit plommonlila! jag är helt perusad av allt som har den färgen! :)
Det syns i vårat sovrum hehe och idag kunde jag inte hålla mig från att köpa en grovstickad halsduk i den färgen från HM. Så mysig så jag kunde inte låta bli. Det blev dagens fynd/shopping.

image323

tips om fin och praktisk kalender?!

någon som har en favorit modell eller liknande? jag vill h en rymlig men som samtidigt går ner i väskan, med space för mycket kludd :)
Vart finner man en fin?

Frukost stund

image322  tillsammans med min trogna favorit All Bran Regular,A-fil och russin!
Att ha stadiga rutiner på morgon gör verkligen en stor skillnad på min dag. Vaknar jag och får mysa en stund tillsammans med Oskar och Anders i vår säng innan Anders ska iväg och vi ska upp och börja med allt som ska göras innan dagis och jobb. När allt flyter på morgonen så mår min kropp mycket bättre och det blir mindre kaos i mitt huvud! Jag har nyss kommit in från prommis,gud så det blåste men jag hade klätt mig med underställ och vidtäta kläder så det gjorde mig ingenting. Solen sken så jag märkte inte av blåsten så mycket. Var rosig om kinderna när jag kom in :) känns jätte skönt! och jag har ny energi att fortsätta dagen med!

nya bilder på badrum och sovrum

  

  

hösten är härlig idag!

image315

+ 5 och skinande sol!

riktigt höst väder idag! Har nyss varit ute på en väldigt skön promenad! friskluft och skinanade sol i ansiktet :)
Jag har så pigg och glad nu så jag tror jag ska pyssla och fixa lite.
Ska hämta Oskar kl 14 på dagis då ska vi hem och laga middag till Anders som kommer hem och sen ska iväg och jobba natt. Jag och Oskar ska mysa ikväll och bada :) inte jag men Oskar!
Ska försöka se om jag kan få till någon bild på sovrummet och badrummet som nästan är klara båda två. Lite tavlor till sovrummet och ett skåp + duschvägg i badrummet.
Vi har alltid något att fixa med här hemma,det tar aldrig slut :)

trött och nu dags för byrå montering

Sitter hemma i soffan och pustar ut efter mycket jobb som resulterat i trötta ben och armar.
Jag känner att jag verkligen skulle behöva ta tag i träningen igen och jag känner att jag vill det men att tiden inte riktigt räcket till just nu. För mig är prio ett familjen jag träffar dom sällan nu. Har inte träffat mamma på länge och det känns inge roligt alls.
Men snart är det färdig jobbat på jysk och Willys och jag kommer att få bättre arbetstider och om inte annat
mer regelbunda tider så jag planera något jag med. Jag har varit ledig en helg på 12 veckor och kommer att jobba hela oktober nu. Bra med Väskan är att vi lägger schemat själv en månad i taget,då hinner man planera in sånt som är viktigt.  Jag ser verkligen fram emot att börja där och framför allt få vara med och bygga upp butiken ute i birsta. Nytt och fräscht runt omkring! :)

ne tillbaka till nuet. Oskar ligger och snusar nu och Anders kom precis hem och vi ska släpa in kartongerna in till tv-rummet och börjar montera byrån till sovrummet.


obeskrivligt glad!

jag är otroligt glad och längtar så tills den 5 november :) Jag har fått fast anställning på Väskan som ska öppna i Birsta den 15 novemer!!
Det känns så skönt att äntligen ha fått chansen att jobba med något jag verkligen känner att jag vill jobba med :)
Vi blir tre st tjejer som ska kompa tillsammans och jag hoppas och ser fram emot det!
Ikväll ska vi fira! men först ska jag iväg och jobba. Jag tycker det känns lite tråkigt att lämna alla på Willys. Jag gillar dom allihopa så mycket och jag trivs verkligen bra där. Men det här känns helt rätt och jag kommer alltid att kunna
springa över på lunch :)
Jag kommer at jobba en månad nu på jysk och Willys sen är det andra planer och uppgifter som ska göras :)
Ännu än gång, jag är så glad! :)

Jobb på Jysk

Jag börjar till veckan :) deltid med chans till mer men jag behåller mina fasta tider på Willys! :)
Jag trivs så bra där med alla arbetskamrater och självklart hoppas jag göra det på Jysk med.
Det ska bli spännande samtidigt som det är mycket mycket nytt att lära sig av sortimentet.
Men det ska nog gå bra. Jag kommer att få längre arbetspass men tidigare kvällar!
Det fungerar bra för mig, då hinner jag umgås med Oskar och Anders mer :)

Jag sitter och väntar nu på att jag snart ska iväg på en till intervju! :) lite nervös hehe.
Men jag kan inte göra så mycket mer än att vara mig själv.
Mycket hela tiden nu jag blir lire snurrig när det gäller jobb, jag försöker få ett bra schema och planera in allt som ska göras där i mellan också :) mycket pusslande!
Ska bli skönt ikväll att åka iväg och träna! Afrikans Power dance! helt sjukt roligt! och vilken energi
man får! Väldigt väldigt rekomenderat från mig!

nu är det nog dags att klä mig och brassa ner till staden!